Політика конфіденційності

Інтернет-магазин «DM Sashka» - тм «Дитяча Мода «Сашка», яка зареєстрована і діє відповідно до вимог законодавства України приймає на себе зобов’язання стосовно захисту персональних даних всіх осіб, які відвідали цей сайт (далі - “Сайт), у зв'язку з чим прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту кожному користувачеві.

Перед переглядом цього сайту уважно прочитайте ці умови. Якщо ви не згодні з цими умовами, не використовуйте цей сайт.

Погоджуючись з умовами даної Угоди, згідно Закону України «Про захист персональних даних» No2297-VI від 01.06.2010 року з усіма змінами та додатками, Ви підтверджуєте свою згоду на добровільну передачу та обробку своїх персональних даних інтернет-магазином «DM Sashka», з метою обробки та виконання замовлень. Користувач дозволяє інтернет магазину «DM Sashka» надавати його персональні дані третім особам (службам доставки та комерційним партнерам) для виконання його замовлень. Користувач дозволяє використання його персональних даних для отримання рекламних, акційних та спеціальних пропозицій, отримання промокодів та знижок, отримання персональних рекомендацій, персональних знижок та пропозицій а також розміщення його персональних даних в базі даних на безстроковий час. Інтернет-магазин «DM Sashka» має право здійснювати інформаційну та маркетингову розсилку у вигляді еmail-листів, повідомлень у Viber, SMS-повідомлень, сповіщень у веб браузері, користуючись наданими персональними даними.  Користувачі мають право на зміну або видалення їх персональних даних з бази інтернет-магазину «DM Sashka», для цього достатньо звернутися до відповідальних осіб згідно контактної інформації на сайті.

Реєструючись на Сайті «DM Sashka», ви погоджуєтеся надати достовірну та точну інформацію про себе і свої контактні дані.

Інтернет-магазин «DM Sashka» дає змогу вам завантажувати, переглядати, зберігати матеріали цього сайту тільки для особистого некомерційного використання. Використання будь-якої інформації з цього сайту здійснюється за умови збереження всієї інформації про авторське право та інших відомостей про право власності, що містяться у вихідних матеріалах або в будь-яких їхніх копіях. Заборонено змінювати матеріали цього Сайту, а також поширювати або демонструвати їх у будь-якому вигляді або використовувати їх будь-яким іншим чином для суспільних чи комерційних цілей. Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах або в комп'ютерних мережах заборонено.

Інтернет-магазин «DM Sashka» в будь-який час без повідомлення може вносити зміни до матеріалів і послуг, що надаються на цьому сайті, а також до згаданих у них продуктів і цін. Інтернет-магазин «DM Sashka» за жодних обставин не несе відповідальності за будь-які збитки (включно з, але не обмежуючись збитком від втрати прибутку, даних або від переривання ділової активності), що виникли внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання цього сайту.

Звертаючись до нас на сайті, ви несете відповідальність, що це повідомлення не є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, суперечить моральним нормам, порушує авторські права, пропагує ненависть і/або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України. Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення Інтернет-магазин «DM Sashka» може видаляти без вашої на те згоди, а також безоплатно використовувати на власний розсуд. Інтернет-магазин «DM Sashka» не несе відповідальності за будь-яку інформацію, розміщену користувачами на сайті.

Ми завжди готові відповісти на усі Ваші питання стосовно нашої Політики Конфіденціальності та використання персональних даних, для цього достатньо звернутися до нас по вказаним контактним даним. Використання послуг нашого сайту – це ваша згода з умовами нашої Політики конфіденціальності, включаючи усі зміни до неї.

До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення користувача про таке можуть вноситись зміни та доповнення, у тому числі, при зміні вимог законодавства.

Подарунок: підпишись на розсилку і візьми участь у розіграші!

  • ТМ ДИТЯЧА МОДА «САШКА» © 2020